Op het gebruik van deze website zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Lees de voorwaarden aandachtig door voordat u gebruik maakt van deze website.

Door gebruik te maken van deze website aanvaardt u deze algemene voorwaarden.

Mocht u niet met deze voorwaarden kunnen instemmen, dan kunt u geen gebruik maken van deze website.

1. Bestellingen en overeenkomsten

Op alle bestellingen en overeenkomsten die via de website van Best-L gesloten worden zijn deze voorwaarden van toepassing. Door het tot stand komen van een overeenkomst tussen u en Best-L accepteert u deze voorwaarden.

2. Voorwaarden

Best-L heeft het recht deze voorwaarden en de inhoud van de web shop te wijzigen.

 

3. Afbeeldingen en typefouten

Foto's en afbeeldingen van producten zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Product specificaties zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.

 

4. Overeenkomst

De overeenkomst tussen Best-L en u komt tot stand op het moment dat u een bestelling heeft geplaatst op de website van Best-L door het correct invullen van uw persoonlijke gegevens, en uw bestelling te verzenden.

 

5. Bewijs van overdracht / elektronische communicatie

De administratie van Best-L geldt, behoudens tegenbewijs, als bewijs van de door u aan Best-L verstrekte opdrachten en gedane betalingen en van door Best-L verrichte leveringen. Best-L erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen. Door het accepteren van de voorwaarden erkent u dit eveneens.

 

6. Verzendkosten en bezorg gebied

Bestellingen met een orderbedrag boven de € 100,= worden gratis bezorgt, Wadden eilanden in overleg tot haven vaste land.

De verzendkosten voor een bestelling onder de € 100,= bedragen € 10,= inclusief b.t.w.

Bestellingen worden uitsluitend afgeleverd in Nederland, Wadden eilanden in overleg tot haven vaste land.

 

7. Leveringstermijn

 

Vanaf het tijdstip dat u uw order definitief heeft geplaatst en betaald is de leveringstermijn meestal 2 tot 3 werkdagen. Indien de door u bestelde materialen niet voorradig zijn, dan zullen wij, na navraag bij onze leverancier, u informeren over de te verwachten leveringstermijn.

 

8. Risico en transport

Het risico tijdens het transport, indien door onze groothandel of expediteur wordt bezorgd, van de door u bestelde producten is voor rekening van Best-L en gaan over op het moment van aflevering aan u. Best-L is niet verantwoordelijk voor verkeerde leveringen en/of het niet nakomen van afgesproken leveringen. De vervoerder is hier verantwoordelijk voor. Artikelen dienen bij ontvangst gecontroleerd te worden op uitwendige beschadigingen. Het gaat hier bijvoorbeeld om de verpakkingen. In overleg met de chauffeur wordt bepaald of het beschadigde artikel retour gaat. Na het aftekenen van de pakbon kunnen wij hiervoor niet meer aansprakelijk worden gesteld. Daarna kunt u tot 2 dagen na levering een beroep op ons doen als blijkt dat na het uitpakken van de goederen er alsnog schade blijkt te zijn die niet bij de eerste controle is opgemerkt. Best-L kan niet aansprakelijk worden gesteld voor kosten die voortvloeien uit het leveren van verkeerde of beschadigde materialen of het niet op tijd leveren van de bestelde producten.


 

9. Gegevensbeheer en privacy

 

Best-L houdt zich aan de Wet Persoon registraties. De door u aan Best-L verstrekte persoonlijke gegevens zullen alleen ten behoeve van medewerkers van Best-L intern gebruikt worden, en voor het verzenden van producten en ter verificatie van de te ontvangen betaling van u aan Best-L.

 

10. Garantie aanspraak

 

In geval van storingen, lekkages of anderen gebreken dient u de klacht aan Best-L door te geven. Best-L zal de klacht melden aan de betreffende fabrikant, deze zal vervolgens een monteur of buitendienst medewerker langs sturen. Is een storing, lekkage of ander gebrek het gevolg van een verkeerde installatie, of een andere oorzaak van buitenaf dan zullen de kosten verhaald worden op de klant, dit zal worden beoordeeld door de monteur of buitendienst medewerker van de fabriek.

Indien een geleverd product wegens storingen, lekkages of anderen gebreken voor garantie in aanmerking komt, kan het zijn dat het product door een gelijkwaardig product wordt omgeruild. Het product dient gedemonteerd op de begaande grond klaar te staan, de demontage/montage kosten vallen niet onder de garantie, en deze kunnen ook niet op Best-L verhaald worden.

 

11. Retourzendingen

 

Binnen 7 dagen na aankoop heeft u het recht om gekochte goederen terug te sturen aan ons. Retourzendingen kunnen zonder voorafgaand schriftelijke bevestiging (e-mail) van Best-L niet worden geaccepteerd. Bij goedkeuring worden minimaal € 50,= behandeling en vrachtkosten in rekening gebracht. Na goedkeuring van de groothandel crediteren wij het aankoop bedrag minus de behandeling en vrachtkosten. Geheel of gedeeltelijk verwerkte goederen, speciaal bestelde goederen, beschadigde goederen en verpakte goederen waarvan de verpakking ontbreekt of is beschadigd, kunnen niet worden geretourneerd.

 

12. Betalingen

 

U kunt bij ons op vooraf per bank betalen.

Afhalen bij onze afhaal balie in Wijchen bij Nijmegen u kunt hier uitsluitend contant afrekenen, (geen pin aanwezig) de handeling kosten voor het afhalen zijn € 25,= inclusief b.t.w.

 

13. Geschil

 

Op alle overeenkomsten gesloten met Best-L is het Nederlandse recht van toepassing.